Om oss

Vi är nördar – phew, nu har vi fått det ur vägen! Vi älskar allt digitalt. Hur man kommunicerar. Hur man bygger sidor, innehåll och ser till att allt fungerar på bästa sätt för att öka sin lönsamhet och räckvidd på nätet. 

Det digitala landskapet förändras ständigt och därför ska du alltid lita på oss nördar på Zinan & Friendsvi har kakor! Kunskap menar vi – men kakor har vi också, även kallat cookies. Men åter till denna introduktion som ska handla om oss!

Nyfikenheten på ny teknik och nya funktioner är programmerat i vårt DNA. Vi kan digital kommunikation och förstår hur text, bild och timing jobbar ihop på bäst sätt. Vi är dock inte det viktigaste i ekvationen – i slutändan är det ert resultat som räknas och som talar för vår expertis!

Om oss och vår specialitet

Vi står tryggt på en grund byggd av flera års erfarenhet inom reklam, PR, social media management och projektledning av tekniskt komplexa beställningar. Google Ads, SEO, marknadsföring i sociala medier, Google Tag Manager – detta är bara ett litet urval av allt vi bemästrar inom digital kommunikation.

Vår spets

Vi kan stolt säga att vi kan sköta det mesta. Vi sköter allt från marknadsföring och analys till att sätta upp komplexa spårningar genom Google Tag Manager. Du behöver inte längre hålla i flera trådar för att nå era mål – vi sköter rubbet!

Vårt arbetssätt

Vi tror på transparens – det är helt klart enklast så! Du får veta vad vi gör, varför vi gör det och varför resultatet blev som det blev. Genom att dela med oss av våra framgångsrecept gör vi att du tydligt kan se värdet i varje digital investering.

Vår grundare

Deborah Strandberg har examen i PR från Berghs School of Communication. Hon har bland annat jobbat – på reklambyrå, digital mediebyrå och webbyrå – med sociala medier, content och copy, förstudier, digital marknadsföring, utbildningar inom digital marknadsföring, print och projektledning.

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.