Video

Fånga intresset hos besökare och kunder med video. Bilder och rörlig media får besökaren att stanna upp – där och då skapas ett tillfälle där ni kan informera och engagera med ert innehåll. 

Vi hjälper er synas genom kortare filmer som passar bra i sociala medier eller Googles displaynätverk – med eller utan undertexter. Välj mellan de vanligaste typerna av rörlig media:

Fånga intresse med video

Idag är det utan tvekan bild och rörligt material som får störst uppmärksamhet på sociala medier och andra digitala plattformar. Dagens användare är i många fall otåliga samtidigt som de konsumerar oerhört stora mängder av innehåll och information dagligen – skapa därför ett innehåll som både passar in och sticker ut!

Med video kan ni även ytterligare öka er exponering, CTR och konverteringsgrad – vi optimerar innehållet för att på bästa sätt möta era mål och förväntningar.

A/B-testning med rörligt material

Har ni undrat hur er video hade presterat med olika copy eller musik? Vid enklare uppdrag levererar vi på förfrågan ett antal olika varianter av ursprungsvideon så att ni kan A/B-testa skarpt. Små justeringar kan göra stor skillnad.

Vad kan vi förvänta oss?

Vi levererar alltid inom budget och tidsplan – hos oss behöver ni inte oroa er för uppdragsrelaterade överraskningar!

Vår ambition är att skapa kvalitativ marknadsföring som ger er både god spridning och resultat – som består! 

Specifikationer för tjänst

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.