Marknadsföring

Med betald marknadsföring kan ni få en större och bredare spridning och på så vis hitta nya kunder. Vår ambition är att ni ska få största möjliga spridning med lägsta möjliga budget.

Vi är specialister inom marknadsföring på:

Varför betald marknadsföring?

Det finns många anledningar till att använda sig av digital annonsering och den främsta är synligheten. Med bra SEO kan ni klättra organiskt bland sökresultaten – men vad händer om grundarbetet inte finns där eller inte är korrekt uppsatt? Vad SEO inte klarar av på egen hand stöttar de betalda satsningarna upp med!

Med betald marknadsföring ger ni er verksamhet en skjuts – ni kan nu synas och möta era kunder där de finns på sökmotorer och/eller sociala medier. Genom att skapa relevant innehåll upplevs heller inte er marknadsförda kommunikation som störande eller malplacerad.

Mervärde och målgrupp

Den digitala annonseringen ger även er verksamhet mervärde genom att ni får en möjlighet att lära er mer om eran målgrupp – vad som intresserar dem, fångar deras uppmärksamhet och triggar till beslut. Med andra ord skapar ni på sikt bättre kommunikation genom att synas mer!

Vi är även uppdaterade inom vilka regler och lagar som gäller vid marknadsföring online – för ert varumärkes trygghet. Detta är dels för att vi älskar det vi gör och finner ett stort intresse i att öka vår egen kunskap, men även för att kunna ge er kvalitativ rådgivning som placerar er på rätt sida om vad som är OK inom digital kommunikation. Läs mer om detta här.

Vad kan jag förvänta mig?

Beroende på ert utgångsläge kommer ni se resultat i olika takt. Ett företag i startgroparna har ofta en längre uppförsbacke medan en etablerad aktör ofta redan har viss momentum.

Vår ambition är att skapa kvalitativ marknadsföring som ger er både god spridning och resultat – som består! 

Vi hjälper er med

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.