Rådgivning

Kärt barn har många namn – detta är vår version av ett servicenivåavtal (SLA). Genom åren har vi samlat på oss en bred kompetens och kunskap inom allt som har med digital kommunikation att göra. Vi delar mer än gärna med oss av all denna information i form av rådgivning; vi vill ha ett nära samarbete med våra kunder och därför vill vi uppmuntra till dialog och bra tugg. 

När allt kommer omkring är vi bara människor och därför blir det ibland rätt och ibland blir det fel, och tråkigt nog blir det ofta dyrt när man försöker spola tillbaka tiden igen. Undvik dyra misstag genom att be om råd – vi hjälper er göra bra val baserade på fakta och lärdomar!

Men är det inte dyrt
med rådgivning?

Det är det säkert hos andra. Men inte hos oss! Vi vill inte skrämma bort frågor och kommunikation med dyra konsulttimmar och debitering per mail eller samtal. Vi vill kommunicera. Hos oss väljer du i stället mellan olika SLA-nivåer och med fri tillgång till vår expertis. Det enda som skiljer är hur snabbt vi kan lova att återkoppla!

Commitment issues?

Alla våra avtal är löpande med uppsägningstid om 3 månader. Men vi lovar, gräset är grönare på vår sida och ni är välkomna att stanna hur länge ni vill!

Vår ambition är att skapa kvalitativ kommunikation och resultat – som består! 

Vi hjälper er även med

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.