Rapportering

Analys och rapportering ser så enkelt ut – said no one ever! Ja, inte förrän vi kom in i bilden vill säga. Vi älskar analys och vi älskar när det är snyggt och städat. Och det är därför våra rapporter ser ut just så – som en fröjd för ögat!

Vi har valt att ta fram visuella och lättolkade rapportunderlag – för att det är bekvämast att ta in information så. Självklart även utan att kompromissa på analysens komplexitet. Det ska vara enkelt att se hur er kommunikation och hemsida presterar. 

Rapportering ingår i alla våra paket.

Vad ingår i rapportering?

Det enkla svaret är – precis det ni vill! Det är bara fantasin som sätter gränser.

Olika mätvärden har olika betydelse och därför finns det heller ingen one-size-fits-all-lösning hos oss. Alla rapporter och analyser skräddarsydda. Omfattningen av innehållet är vad som blir den stora skillnaden. Och med vår expertis inom spårning med hjälp av Google Tag Manager kan vi enkelt ta fram all den data ni vill ha. 

Exempel på olika analyser vi hjälper er med

  • Analys av hemsidetrafik
  • Kampanjrapportering
  • Kartläggning och analys av säsongsinsatser – t.ex. Black Friday,  digitala enkät-utskick m.m.
Frekvens på analysrapportering

Många gånger fungerar det bra med att få rapportering på månadsbasis. Andra gånger har man täta kampanjperioder och då kan det behövas rapportering med högre frekvens. Den frekvens som passar er verksamhet bäst hittar vi enklast när vi kartlägger era digitala behov. 

Vår ambition är att skapa kvalitativ kommunikation som ger er både god spridning och resultat som består – rapportering och analys är guld värt för att ta er verksamhet till nästa nivå!

Vi hjälper er även med

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.