Sökmotoroptimering (SEO)

Undrar ni hur ni ska kunna klättra bland sökresultaten? Då svarar vi: överväg att investera i sökmotoroptimering – även kallat SEO! Att jobba med sin hemsidas sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete som hjälper er skörda frukterna från närtid till framtid.

I bakfickan på varje landningssida finns det viktig information som Google använder för att ge er bästa möjliga ranking. Inget grundarbete, sämre placering. Låt oss hjälpa er få den placering ni strävar efter!

Hur hjälper SEO oss att synas?

Utan att bli för tekniska – även om det kan vara spännande ibland – består alla hemsidor av mycket mer information än det ni kan se just nu. Det kan se ut som att rubrik och text är just det och inget annat, men på baksidan har vi allt det gottiga som hjälper Google indexera hemsidor. 

Man kan likna indexeringen med ett bibliotek. Hur skulle det se ut om man satte in böcker lite hur som haver utan någon ordning? Rörigt, eller hur? Det är det som sker när man inte jobbar aktivt med SEO. Det blir oordning- där på baksidan av landningssidan – detblir till slut svårt att hitta och man börjar tappa både relevans och plats i Googles digitala bibliotek (läs indexering).

Er hemsida ska vara enkel för besökare att hitta – med sökmotoroptimering gör ni både besökaren och sökmotorerna en stor tjänst. Och inte minst er själva!

Skräddarsydd lathund

Vi kan sköta allt så ni får mer tid för andra viktiga delar i er verksamhet. Om ni hellre vill kavla upp ärmarna och försvinna in i den bottenlösa världen av SEO – då kan vi ta fram en lathund åt er. Avsätt intern tid och följ vår guide steg-för-steg för att optimera er hemsidas innehåll!

Vad kan jag förvänta mig?

Sökmotoroptimering gör små förändringar under kort tid och stora förändringar under längre tid. Vi tar tillsammans fram en handlingsplan som ger både snabba och långsiktiga vinster.

Vår ambition är att utföra kvalitativa insatser som ger er både god spridning och resultat som består långsiktigt! 

Exempel på aktiviteter

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.