Strategi

Allt blir effektivare med en strategi i rockärmen. Är ni kanske i processen att satsa större på sociala medier eller på er hemsida? För att ducka dippar och hålla både budget och tidsplan är det klokt att jobba utifrån en skräddarsydd strategi.

Tillsammans skapar vi en plan för er att jobba efter för att behålla både fokus eller momentum! Vi har erfarenhet inom allt från planering av sociala medier till projektledning av större webbutvecklingsprojekt. 

Olika typer av strategi

Vägen mot ett slutfört projekt kan vara krokig. Och visst är det enkelt att peka mot ett mål och säga ”dit ska vi” – det krävs dock både planering i helikopterperspektiv och på detaljnivå för att skapa en effektiv strategi. I och med att vi har stor erfarenhet inom både enklare och mer komplexa projekt så kan vi leverera strategin på det vis som passar er bäst; vi kan ta fram allt från strategier i sprintformat till mer detaljerad planering i GANTT-schema.

Exempel på olika projekt vi hjälper er med – vi välkomnar dock alla olika typer av strategiska uppdrag

Välj mellan överlämning eller projektledning

Vi är mer än gärna med hela vägen – vi älskar känslan av att kliva över mållinjen tillsammans med våra kunder! Föredrar ni att sköta alla delar på egen hand levererar vi er strategi med både överlämning och projektgenomgång. 

På förfrågan projektleder vi även olika typer av marknadsaktiviteter, närvaro på mässor, enklare webbutveckling och komplexare systemutvecklingsprojekt.

Vi hjälper er även med

LÅT OSS
PRATA
MARKNADSFÖRING KONVERTERINGSOPTIMERING CONTENT VIDEO SEO STRATEGI RAPPORTERING RÅDGIVNING UTBILDNINGAR

Vi ringer upp dig – skriv in din information så hör vi av oss inom kort!

Vi är måna om personlig integritet. Genom att skicka kontaktförfrågan godkänner du vår integritetspolicy.